Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Tiszavirág Camping és Vendégház - Tokaj
Cím: 4465 Rakamaz-Tiszapart, Horgász utca 11/AEmail: tiszavir@freemail.hu
Web: www.tiszaviragcamping.huTelefon: (70) 934 4176, (06-70) 934 4175, (06-47) 352-466
Fax: (47)352-017Gps: 48.12719727 , 21.40962410

Bemutatkozás

A Tiszavirág Camping és Vendégház minden év április 01-től, október 30-ig non-stop nyitva áll minden kedves vendégeink előtt, akik szeretik a szórakozást, a vonzó festői környezetet, a kikapcsolódást, a pihenést.
Tokaj város idegenforgalmi szempontból is kiemelkedő jelentőséggel bír. A camping Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nyugati kapujánál, a Tisza és Bodrog találkozásánál fekszik, közvetlenül a Tisza híd lábánál, a tokaji (Kopasz) heggyel szemben. mintegy 2 hektáros területen.
A camping nagysága és adottsága lehetőséget kínál kempingezők (sátorozók) számára, iskolák, osztályok kirándulásaira, táborozásaira, lakókocsik (karavánok) fogadására, vízitúrázok kikötésére, családok, csoportok, szervezetek szórakozására, rendezvények lebonyolítására.
A camping 3 és 4 ágyas házaiban mintegy 70 fő részére tud szállást biztosítani. A sátorozás több 100 fő részére adott. Lakókocsik számára kiépített elektromos csatlakozási lehetőség van.
Tisztálkodásra korszerű, hideg-melegvizes zuhanyzók állnak a Tisztelt vendégek rendelkezésére.
Hasznos időtöltés céljából számtalan lehetőség közül választhat az idelátogató. Tokaj közelsége, a két folyó találkozása, a szomszédos városok, települések nevezetességei a zempléni hegyvonulat nyújt élményekben gazdag programot.
Igényeknek, csoportlétszámnak megfelelően a különböző programok (sétahajózás, kenuzás, pincelátogatás) akár szervezett formában történő lebonyolítását is tudjuk vállalni.
A campingen belül a Tisza folyó, környékén a tavak, holtágak nyújtanak horgászati lehetőséget.
Sétahajózásra, kajak-kenuzásra a két folyó, a Tisza és a Bodrog, valamint ezek ártere biztosít élményekben gazdag túrát.
Tokaj és környékének nevezetes borpincéiben csoportok részére borkóstolással, akár étkezéssel egybekötött pincelátogatást szervezünk.
A camping területén található az újonnan átalakított Tiszavirág Csárda, mely hideg-meleg étkezést biztosít vendégeink számára. Csárdánkban az étlapon minden jellegzetes magyar étel megtalálható. Gasztronómiai igények kielégítésének céljából a szabadtéri sütni-főzni vágyóknak rendelkezésre áll bogrács, üst, grillsütő és szalonna sütő helyek.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink